Kalanchoe - Licht Roze

Rosalina en Gardelina: Kalanchoë’s met meerwaarde

Bij Solis Plant telen we vooral exclusieve Kalanchoë-variëteiten: Rosalina en Gardelina. Rosalina is een gevuldbloemige variëteit, met een dicht bloemscherm vol met gevulde bloemetjes. In combinatie met de plantvorm heeft Rosalina een romantische uitstraling. Niet voor niets is Rosalina al eens bekroond als de mooiste potplant om cadeau te geven. De potmaat is 10,5 cm.

De Rosalina is bij Solis Plant verkrijgbaar in veel kleuren: roze (Don Nando), geel (Don Sanchez), rood (Don Juan), wit (Elsa), paars (Don Geraldo), oranje (Don Sergio), wit-roze (Don Darcio) en wit (White Wedding). Uniformiteit is verzekerd: door camerasortering bent u als afnemer verzekerd van planten met een gelijke hoogte en het juiste aantal bloemetjes. De beste kwaliteit leveren we onder het eigen Le Chic Blooming Jewels-label.

Rijpheidsstadia
·         Stadium 0: vol knop geen bloem
·         Stadium 1: vol knop, 1-3 bloemen
·         Stadium 2: vol knop, 4-8 bloemen
·         Stadium 3: vol knop, 9 en meer bloemen

Hoogte- en potmaten
Kalanchoë Rosalina is verkrijgbaar in de hoogte 23-25 cm en in potmaat 10,5 cm.

Gardelina: speciaal voor buitentoepassingen
Gardelina is speciaal veredeld voor buitengebruik. Het is een dubbelbloemige Kalanchoë die opvalt door de fraaie kleur en de uitstekende houdbaarheid. Ook Gardelina leveren we in potmaat 10,5 cm. De kleuren zijn vergelijkbaar met die van Rosalina. U kunt bestellen op kleur, maar bij Solis Plant zijn ook mixleveringen in kraag mogelijk.

De voordelen
–        Exclusieve dubbelbloemige variëteiten met meerwaarde voor het assortiment
–        Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren
–        Zowel voor binnen als voor buiten
–        Leverbaar in populaire potmaat 10,5 cm
–        Ook leverbaar in Le Chic Blooming Jewels  hoes