Le Chic Blooming Jewels - Le Chic Blooming Jewels  , meer exclusiviteit past er niet in een plant

Logo Le Chic

Solis Plant

 

 

Le Chic Blooming Jewels  . de toplijn van Solis Plant!

Op zoek naar potplanten om uw eigen assortiment meer onderscheidend vermogen te geven? Aangenaam, Le Chic Blooming Jewels . Het is de toplijn van Solis Plant. Een eigen merk, uitsluitend gereserveerd voor potplanten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

 

De Kalanchoë, is leverbaar met het Le Chic Blooming Jewels  merk. Het is een merk dat inspeelt op de wensen van de consument die op zoek is naar vernieuwing. Planten met het Le Chic Blooming Jewels  merk vallen op in het schap. Door de uitstekende kwaliteit, door de rijke bloei, door de in het oog springende presentatie.

Le Chic

Solis Plant

Solis Plant

Solis Plant

Binnen-Buiten

Heeft u een Kalanchoë van Solis Plant gekocht? Dan gaat u zonnige perioden tegemoet. Al onze planten staan erom bekend langdurig te bloeien: zowel de Kalanchoë voor in huis als  voor tuin en terras.

 

Bij Solis Plant investeren we extra in kwaliteit. Dat doen we onder de meest moderne teeltomstandigheden, met inzet van de nieuwste technieken. Zo kunnen we mooiere planten telen die langer hun bloemen behouden. Zodat u er meer plezier van heeft!

 

Veel plezier van uw Kalanchoë, Bougainvillea of Hortensia!

Verzorging