Assortiment - Kwaliteit leveren onder de modernste omstandigheden

Solis Plant teelt  potplanten: Kalanchoë. Die worden stuk voor stuk geteeld onder de meest moderne omstandigheden, met gebruikmaking van veel automatisering. Niet alleen tijdens de teelt, maar ook in de logistieke afhandeling. Dankzij de inzet van belichting (6.000 lux met lampen van 1.000 Watt) zijn we in staat jaarrond te leveren. Dat gebeurt op grote schaal.


Efficiency in aflevering
Solis Plant werkt met een efficiënt afleversysteem dat ook bij grote orders onze flexibiliteit waarborgt. Daardoor kunnen we vergaand maatwerk leveren en aan elke bestelling voldoen. De meerderheid van onze planten vindt via de klok en de bemiddelingsbureaus hun weg naar supermarkten in geheel Europa.


Verpakking
In de verpakkingsmogelijkheden zijn we bij Solis Plant heel flexibel. Er zijn verschillende soorten fust leverbaar. Ook bij de hoes houden we rekening met uw wensen. Uw eigen hoes, onze standaardhoes of een blanco versie? Onze producten zijn bij uitstek geschikt om weg te geven. Bij Solis Plant vindt u daarom meerdere aantrekkelijke cadeauverpakkingen. Bijvoorbeeld verpakt in een mand. Of gecombineerd met een pot van keramiek. En kiest u voor het Le Chic Blooming Jewels -label? Dan worden de planten verpakt in de bijpassende Le Chic Blooming Jewels  -hoes!

  • All
  • Grandiva®
  • Kalanchoë

Le Chic Blooming Jewels

Le Chic Blooming Jewels, meer exclusiviteit past er niet in een plant