Interactief bloggersevent bij Solis Plant ter promotie van Kalanchoë

Groot bereik bloggers voor extra promotieboost van de bloeiende kamerplant 19 juni 2017– Bloggers en vloggers; het zijn social influencers die met hun duizenden volgers op social media een enorm bereik hebben. In samenwerking met Always Kalanchoë en Mooiwatplantendoen.nl is er een bijeenkomst bij Solis Plant georganiseerd, waarbij een aantal bloggende interieur- en groenliefhebbers een kijkje in de keuken van de Kalanchoë hebben kunnen nemen. De online stroom van berichtgeving die de bloggers tijdens én na het event op hun social media postten, zorgde voor veel bloeiende Kalanchoë inspiratie bij de vele volgers.

 

Een kijkje in de wereld van de Kalanchoë

Kalanchoë; een makkelijke, kleurrijke, exotische én veelzijdige plant die zowel binnen als buiten voor vrolijkheid zorgt! De aanwezige interieurbloggers zijn allemaal gek op planten en wilden dan ook alles weten over deze bloeiende plant. De interesse in het gebruik van bijzondere planten in huis bracht hen bij de interactieve middag bij Solis Plant, waar de Kalanchoë centraal stond. Door een rondleiding in het bedrijf in ’s Gravenzande en een presentatie door eigenaar René van der Dop en Paul Ras van Always Kalanchoë kregen zij een uitgebreid kijkje in de wereld en groeiwijze van de Kalanchoë. Ook maakten de plantenliefhebbers kennis met Le Chic Blooming Jewels, het consumentenmerk van Solis Plant, wat de aanwezigen associeerden met een luxueus modemerk! De veelzijdigheid van de Kalanchoë werd nogmaals benadrukt in de presentatie van arrangeur Wendy van de Berg. Zij verzorgde, samen met Always Kalanchoë en Mooiwatplantendoen.nl een interactieve workshop waarbij de bloggers zelf aan de slag mochten met de planten. De arrangementen die de bloggers samenstelden waren allesbehalve oubollig, waaruit bleek dat de Kalanchoë ook prima past binnen een eigentijds interieur!

 

Aan de slag!

Na afloop van het event kregen alle aanwezige bloggers een inspirerende goodiebag mee naar huis met daarin o.a. Kalanchoë stekjes en twee volwassen Kalanchoë’s. Een letterlijke DIY (do-it-yourself) van de kweker waarbij de bloggers hun opgedane kennis in de praktijk kunnen brengen. Tijdens de rondleiding werd het teeltproces haarfijn uitgelegd, maar ook via de Facebookpagina van Solis Plant worden nog steeds tips gedeeld.  De bloggers hebben inmiddels al diverse posts gedeeld met hun followers waarbij ze hun verzorging van de stekjes delen.

 

Over Solis Plant

Solis Plant is een potplantenkwekerij in ‘s-Gravenzande. Hoewel het bedrijf sinds 2008 bestaat, gaan de wortels in de tuinbouw nog verder terug. Solis Plant legt zich toe op de teelt van pot- en tuinplanten, met name Kalanchoë. De moderne kwekerij is ruim 3 ha groot en is voorzien van de nieuwste technieken en installaties. In combinatie met de inzet van de ervaren medewerkers, is Solis Plant in staat topproducten van uniforme kwaliteit te telen. Zo is Le Chic Blooming Jewels een eigen merk, uitsluitend gereserveerd voor de planten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

 

Noot voor de redactie: Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Fleur Bol van Pull Position (tel. 06-19 11 84 45 / fbol@pullposition.nl) of Ilone Zwinkels van Solis Plant (tel. 06-81 84 77 28).